Kiliánjarótól a Kiliána-Árokig – Pápua paradise kalandok

Kiliánjarótól a Kiliána-Árokig – Pápua paradise kalandok

Mintha tegnap történt volna de már 81 nap telt el az első találkozásunk óta mikor is Holczy, Pisti, Kraker és Androméda megtisztelt a lemezbemutató koncertemen, Nagyváradon. Erről a Micioda 7 Vége… írásomban már olvashattatok.

Nagyvárad/Nagyszalonta után elérkezett a pillanat, hogy megismerjük Pápua City-t, Pápua Paradise-t, Vaszart, a Kilián bolygót, Igalt, A Nyolc, vagyis Nekünk Nyolcat és a legendás Márka presszót.

Már péntek este megérkeztünk vendéglátóinkhoz, Vaszarra ahol Tamás és Inez hihetetlen szeretettel és odaadással készültek, konkrétan terülj-terülj asztalkával mint a mesékben.
Pisti, Kraki és Holczy is megérkeztek, majd a csapat másik fele is berobogott, Árpi, Gerda, Fanni és Cartman. Teljes volt a csapat.

Az eszméletlen vacsora után itókázás, röhögés, sztoryzás vette kezdetét. Nem maradt szem szárazon, a szóviccek alacsonyan repkedtek mint a forint árfolyama.

SOS
Megérkeztünk 1.0

Szombat reggel a Márka Presszóban egyesítettünk erőinket, ez volt az Origo majd innen indultunk el a helyi nevezetességeket meglátogatni. Egy kalóriadús reggeli után a piacról gurulva távoztunk céljaink felé. Kúltúra, Hip-Hop, Kocsmatúra.

Hip-hop elrepült az idő élményekben gazdagon, elérkezett a bepakolás és a soundcheck ideje A Nyolc, vagyis Nekünk Nyolcba.
A hely hangulata és története fenomenális, ahogyan egy garázs kocsmából egy kultúrfészekké nőtte ki magát, mondanom sem kell, hogy tökéletes helyszín egy rap lemezbemutató koncerthez.

A hangosításról csak magaslatokban tudok írni, hála DJ Androméda tudásának és felszerelésének, a közönséget pedig csak Richter skálán lehetne mérni, megremegett a Nyolc.(A videók is érkeznek szépen sorban)

Mr.Siid, Laczikó Ács Mónika, Laczikó László Baltazár és DJ Androméda.
Holczy, Kraker, Pisti és DJ Androméda.

A fellépés után DJ Androméda after party, buli, barátkozás, ismerkedés, hatalmas beszélgetések, pizzázás és nevetés következet egészen zárásig, konkrétan utolsó vendégekként távoztunk.

Vasárnap reggel ismét a legendás Márka Presszóban gyűltünk össze ezúttal Pisti felesége, Heni készített nekünk egy legalább tíz fogásos reggeli/ebédet(ezután egész nap nem voltunk éhesek) amitől mind a 10 ujjunkat megnyaltuk. Egyszerűen szóhoz sem jutottunk. Isteni volt.

Indulás előtt, megtekintettük Holczy papa barlangját, ami a Batmanéhez képest nem tartalmaz denevéreket, nem nyirkos, de annál több titkot, emléket és tartalmat rejt.

Élményekkel, emlékekkel, sapival, festményel és szeretet túladagolással feltöltve búcsúztunk el barátainktól akik olyan szeretettel fogadtak minket amiről sokan csak a mesékben olvashattak.

Köszönünk mindent. Hamarosan Folyt. Köv. 🙂

🙂
Video vlog.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük