Micioda 7 Vége…

Micioda 7 Vége…

Még mindig keresem a szavakat de nem tudnám olyan röviden leírni, hogy pár percbe beleférjen, azokat az érzéseket, impulzusokat amik a lemezbemutatóm hétvégéjén értek. Ezért ez egy hosszú bejegyzés lesz. Kapaszkodjatok.

Természetesen volt egy elképzelésem amikor elkezdtem szervezni a bulit, láttam magam előtt a csápoló tömeget, a sok ismerőst, barátot, de álmaimban nem gondoltam volna, hogy ennyi új impulzust kapok ezen a bulin és az egész hétvégén.

„Rájuk összpontosíts, ne a hiányosságokra. Ne a félig üres pohárra, hanem a félig telire!”

Minőségügyi vezetőként már rég rájöttem, hogy nem a mennyiség hanem a minőség számít s bár sok barát, ismerős nem jött el a buliba akikre számítottam illetve megígérték, a közönség csillagos 11-es értékelésben részesült egy 10-es skálán. Hatalmasak vagytok. Köszönöm.
Egy nagy projekt valósult meg ezzel a bulival és azzal, hogy Holczyt végül sikerült vendégül látnunk, 3 év tervezés után. Természetesen ebből 2 év pandémia és lezárás akadályozta a projekt megvalósítását.

Emlékszem még…

Amikor anno G barátom átküldte nekem Holczy-tól a Szabványbüdös élet című dal videóklipjét azzal az üzenettel, hogy mennyire hasonló a stílusunk, kellene közös dalt készítsünk.
Amikor mutattam Árpinak és Cartmanéknek Holczy dalait amik beépültek a közös bandázások, dartsozások, Random Péntekek playlistjeibe.
Amikor egy sütögetés során felmerült, hogy lehívjuk Holczyt Nagyváradra és félrészegen még akkor éjjel rá is írtam.
Amikor véget ért a pandémia és Cartmanék basztattak Árpival, hogy na mikor hívjuk már le? Sőt még rá is írtak személyesen Holczyra.

Közben elkészült a közös dal.
Aztán elkészült a lemez, aminek a lemezbemutatójára alap volt, hogy Holczyt is meghívom.
Aztán lehívtam és Ő el is jött, 3 nem akármilyen emberrel(Kraker, DJ Androméda, Pisti).
Hatalmas élmény volt és egy újabb álom vált valóra, persze nem egyik napról a másikra, hanem idővel, mint a jó bor. És ez igazán jó borra sikerült. 😀

Család, régi és új barátok.

A megtett út a lényeg tartja a mondás és ez valóban igaz. Nagyon jó hangulatban teltek a próbák bátyámmal(Baltazár) és feleségével(Mónika). A család reprezentálta magát.


Kata szerelmem teljes szélességgel ott állt mellettem, türelmesen, támogatóan még akkor is amikor nem volt könnyű. Elviselte és a mai napig elviseli azt, hogy a társa, nem bír megülni a seggén és hajtja az igazságérzete.


Dynamic és Marcsi, a hosszú út fáradalmait bevállalva ismét támogattak életem fontos pontján, ahogy már annyiszor az elmúlt 5 évben.
Myers, Szikra, Kudiboy, HJ Mester megtiszteltek jelenlétükkel.
Árpi, Cartman, Fanni és Szúnyog ott voltak, ahogy már annyiszor az évek során.

És az új barátok, Holczinger Gábor, Tóth Tamás, Szabó Kraker László, Németh István.

Mind a négyen más-más karakter és mégis nagyon hasonlóak. Alázat, kitartás, profizmus és a művészet iránti meg nem alkuvó tisztelet. Helyén van a gerinc. Pont ott ahol kell. Hatalmas megtisztelés és élmény volt veletek együtt fellépni, bandázni, megismerni titeket. Folyt. Köv. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük