Ki gondolta volna, hogy egyszer Siid is megkomolyodik!?

Ki gondolta volna, hogy egyszer Siid is megkomolyodik!?

Hangzott el a bejegyzés címében szereplő mondat egy olyan volt kolléganőmtől, akivel kb. 5 éve dolgoztam együtt. Azóta rengeteg idő telt el, de ami még fontosabb rengeteg olyan dolog történt ami ezen „megkomolyodásomhoz” vezetett, ami egyébként egy egészséges evolúció része. Persze az ő szemükben, sőt rengeteg ember szemében akikkel az elmúlt években szándékosa vagy véletlenül megszakadt a kapcsolat, még mindig ugyanaz az ember vagyok aki voltam 2020 előtt. Ez legyen az ő problémájuk.

A változásról már írtam, nem is mennék bele igazán most, aki szeretné elolvashatja a 2023. augusztus 28. bejegyzésemet: Mind változunk. – MrSiid

A gond igazán ott van, amikor a változás természetes folyamatának az útjába akar valaki állni. Törekedni kell a tökéletességre. Tanulni kell a hibákból, előre kell menni 5,10 lépést, úgymond Hibamód és hatáselemzést(FMEA) kell végezni és mindig a jobbra törekedni. És ezt látom sok általam régebben nagyra tartott egyénnél. Hogy önös érdekeik felülírják a változás iránti vágyat és evolúciót. 

Egyet ne felejtsetek el, hogy ti nem voltatok részesei az elmúlt 4 évemnek és mivel 2020 óta egy olyan intenzív, elméleti és gyakorlati oktatáson mentem keresztül, ami még most is tart, már rég új szinteket léptem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük