Képmutatás és szánalom.

Képmutatás és szánalom.

Ezek a szavak jutnak eszembe, 2024 május 17.-én amikor magukat politikusnak képzelő, indoktrinált, képmutató és szánalmas kisemberek, miközben a szakadék felé eveznek a lyukas csónakjukkal, minden felületen, nyomják a reklámjaikat.

Talán ez esetben a leghumánusabb a plakát az utcasarkon, ugyanis a videókban csupán egy 4 éves szinten kommunikáló, beszédhibás, olvasni is alig tudó szomszéd, az ismerős a volt vagy aktuális kolléga jön szembe. Nem akartam megbántani senkit a 4 évesek korosztályából.

  • Képmutató és Szánalmas, mivel egyik sem jön valódi megoldással a valódi problémákra amik tolnak a szakadék irányába.
  • Képmutató és Szánalmas, mivel akár a tudtuk, akár a tudtuk nélkül cinkosai egy olyan rendszernek amely nem csak a környezetet de őket is kizsákmányolja.
  • Képmutató és Szánalmas, mivel tudják, érzik, hogy nincs ez így rendben, ahogyan a rászorulókat, gyermekeket és az időseket használják önző céljaik eléréséhez.
  • Képmutató és Szánalmas.

Hamarosan nem lesz elég a másik másolása, utánzása sőt az intézményesített tudat is hatalmas hátrány lesz. Nem az a gond, ha hibázik az ember, az a gond ha ugyanazt a hibát többször is megismétli.

Szerdán, amikor meglátta Funktasztikus, Katán a Posztkommunizmus Fin 1986 – 2020(1) felsőt, csak annyit mondott, hogy:

Sajnos még nem ért véget a Posztkommunizmus.

Én csak annyit feleltem rá, hogy:

– Megelőlegeztem a bizalmat.

Erre, Funk:  

– Te Optimista vagy!

Igen, Optimista vagyok. Ez legyen a legnagyobb hibám. Sőt, még az emberekben is bízom. Ahogyan a múltkor Katának írtam, ez a fétisem 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük