Munícióval (pénzel) VS  Muníció (pénz) nélkül

Munícióval (pénzel) VS  Muníció (pénz) nélkül

Ugyanaz az ember vagy egy jó ötlettel, a címben felsorolt mindkét esetben, ám ha a víziód akkora amiből a környezeteben lévő, hipnózis alatt álló emberek látókörébe még egy pixel sem fér bele, nyilván egy homályos pixel darabkát látnak és első körben kinevetnek, semmibe vesznek, elgondolkodnak és végül rájönnek, hogy igazad volt.

Jelen pillanatban a 2. és 3. pontnál tartunk, muníció nélkül.

Ha van muníciód, természetesen a fent felsorolt pontok egyáltalán nem szerepelnek a régi program alapján, ugyanis ha fizetést adtál, még ha nem is látták csak a homályos pixelt, nem foglalkoztatta őket annyira, „csak jöjjön a zsé”.

Jaj, hányszor hallottam a „Mit számít az…. csak fizessenek” és „Ameddig fizetnek addig ne érdekeljen téged” mondatokat. A program fut.

Ebben az esetben viszont csupán a létfenntartásért, kényszerből jönnek neked dolgozni és nem is igazán érdekli őket a víziód. Negatív hozzáállással pedig nem lehet alkotni, sőt ha valaki 10 Ronal többet ajánl már kereshetsz is mást. A lojalitás szó csak egy csapatépítőkön, két sör után a főnök szájából kiszivárgott jól hangzó lózung. Ez senkinek sem jó. Ez volt az előző rendszer. A könnyen járható, rövidebb út.

Ha nincs muníciód, az a göröngyös út. Akkor viszont végig kell járnod a kinevetnek, semmibe vesznek, elgondolkodnak és végül rájönnek, hogy igazad volt utat. Pedig ugyanaz az ember, ugyanolyan ötlettel vagy mint ha lenne muníciód, de mivel nincs ezért teljesen másképp tekintenek rád.

Mit akarsz te? Túl kicsi vagy! Ki vagy te, hogy ilyenekről beszélj? Ne álmodozz! Ez nem így működik! Szép csak nem megoldható! loopolva.

Nagyon sokan fent akadnak a rostán, kevesen jutnak át, viszont azokkal fogsz tudni igazán dolgozni, alkotni hosszútávon akkor is amikor van muníciód.

Jelen pillanatban a semmibe vesznek és az elgondolkodnak között vagyunk, muníció nélkül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük