Inkább 10 hallgató aki érti, mintsem 1 000 000 aki nem érti a szavaim.

Inkább 10 hallgató aki érti, mintsem 1 000 000 aki nem érti a szavaim.

Rájöttem, hogy hiába vesznek körbe több százan, ezren, hallgatják a zenéimet, mondanivalómat, ha nem értik az üzenetet. Mit sem ér a több száz ezres tömeg, ha csupán biodíszlet. 

Fölösleges. Nem tesz boldoggá, nem nyugtat meg. 

Ahhoz, hogy túllásson egy hallgató, az előítéletein, a szövegekben megtalálható olykor obszcén szavakon és kivegye a teljes képet vagy a mondanivalót, először is tisztában kell lennie saját magával, itt és most.

Egy, a társadalmi hipnózis alatt élő, intézményes gondolkodásmóddal programozott személy, természetes, hogy nem fogja érteni azt amiről egy kritikus hangvételű rap vagy más műfajú dal szól illetve át szeretne adni.

Egy képmutató társadalom, ameddig nem néz szembe saját démonaival, megoldást sem talál a problémáira. Úgy nem lehet, hogy szőnyeg alá seperjük a sok mocskot.

Az idő: telik vagy múlik?
… ha az idő múlik, akkor azt jelenti, hogy minden nappal, minden órával, minden elmúlt esztendővel rövidebb lett, egyre kevesebb van még belőle hátra, és egyszer egészen elmúlik. De ha telik, ez azt jelenti, hogy nő: minden nappal közelebb van a kiteljesedéshez.

https://hhtb.hu/

A dalok mondanivalója olyan mint a jó bor, ahogy az idő telik(nem múlik) úgy érvényesíti, validálja minden egyes karakterét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük