Ugyanazt teszed s más eredményt vársz!?

Ugyanazt teszed s más eredményt vársz!?

Ez körülbelül olyan mint amikor minden nap azon siránkozol, hogy nem nyered meg az ötös lottót de közben sosem teszel egy szelvényt sem. Nyilván ez egy nagyon egyszerű példa, de talán érthető a mondanivaló.
Várod a csodát, miközben az benned van, belőled árad. 

A hétvégén egy nagyon hasznos, konstruktív beszélgetés résztvevői voltunk, barátainkkal. Régóta tervezett, nagy nehezen összehozott este volt ez. 

Nagyon sok dologban másképp láttuk a dolgokat, ami rendben is van, de a beszélgetés végére mégiscsak találtunk közös pontokat, ami nélkül egy társadalom nem működőképes.

És itt van az a pont ami számomra egy kényes terület, ugyanis ahogy elnézem az elmúlt évek stratégiáját amivel módszeresen megosztottak minket, társadalmi, szociális szempontból egyaránt, a legnagyobb gond, hogy a közösségi médiás platformokon és a propaganda híroldalak által minden oldalról összepréselő információ áradat, külön buborékokat teremtett. Lassan nincs közös pont, vagy legalábbis nagyon vékony a jég.

Amennyiben nem reformáljuk meg, a probléma gyökerétől kezelve a helyzetet, hiába várunk el más eredményt.

A legszebb az egészben, amikor rájön az összes szakmailag, professzionálisan tapasztalt, korosztályom béli humanoid, hogy nem mástól kell várni a megoldást, mivel a megoldás darabkája bennünk van csupán össze kell rakni az alkatrészeket, hogy működjön a gépezet és ehhez nem kell engedélyt kérni senkitől, na akkor kapunk más eredményt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük