Támogasd hosszútávú, független Projektünket!

Támogasd hosszútávú, független Projektünket!

A Posztkommunizmus Fin 1989-2020(1) albumból 30 db kazetta készül.

Hogy miért!? A válasz pofon egyszerű:

A lemez címe pontosan 30 db betűből, karakterből illetve számból áll.

Minden kazettán egy betű, karakter illetve szám található (a csatolt képen sárgával az első betű a P), hogy egymásmellé téve a 30 kazettát kiolvasható legyen a Posztkommunizmus Fin 1989-2020(1) cím.

Az első példány a P betűvel.

A 30 db kazettából, 20 db lesz megvásárolható 500 euró-ért amihez extra ajándékok is járnak. A kazettákon a kaparós rész alatt eldugva van egy négy számjegyű kód amivel a weboldalamon található, kóddal védett bejegyzésbe belépve meghallgatható illetve letölthető digitális formában a teljes album.

Minden egyes vásárló, egyúttal befektető is.

STRAIGHT OUTTA SALONTA Lemezkiadó és Stúdió.

A 20 db kazetta árából (500 eur * 20 db = 10.000 eur) megalapítjuk a STRAIGHT OUTTA SALONTA Lemezkiadót és a már meglévő home Stúdiót fogjuk technikailag fejleszteni.

Szalonta összes előadóművészét, fiatal tehetségét leszerződtetve, szakmai oktatást, stúdiót, managementet és marketinget biztosítunk közös céljaink és álmaink megvalósításához.

A célunk az, hogy a szalontai fiatal tehetségek itthon építhessenek karriert, azt csinálhassák amit szeretnek és amihez tehetségük van, mindezt profi háttérrel és tapasztalt szakmai csapattal.

A 33. projektünk egyike egy Coworking Place(Közös munkaterület) kialakítása, ahol az előadók marketingjéhez szükséges fiatal fotósok, operatőrök és videó vágók a hangstúdióval együtt, egy helyen tudnak valódi értéket alkotni az előadóművészekkel, zenészekkel a közösség érdekében.

A kiadó.

2020 óta dolgozunk együtt egy zsenivel és független szakemberekkel.

Azóta rengeteget változtam mind emberileg, mind szakmailag. Többet tanultam az elmúlt 2 évben mint az elmúlt 34 évben és ezt a tudást át akarjuk adni a fiataloknak, hogy egy teljesen új felfogással, itthon maradva reális jövőképet rajzoljunk.

Hogy mit tanultam? Empátiát, szolidaritást, vízióépítést illetve olyan projektek megalkotását aminek valódi hatása van a környezetünkre és az emberek hétköznapjaira.

Gazdasági és társadalmi problémáinkra dolgoztunk ki közép és hosszú távú projekteket rövidtávú hatásokkal. Ebből a 33 projektből csupán 1 a fenti Lemezkiadó és Stúdió.

Célunk az emberek szellemi, lelki és fizikai felszabadítása a mentális rabszolgaság alól.

http://salonta2050.com/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük