Felszállt a fehér füst…

Felszállt a fehér füst…

A hétvégén megrendezésre került a már rég tervezett Sambuca kóstoló, Nagyváradon, az Össznépi Grillezés keretein belül, ami több logisztikai és szervezési probléma miatt átcsúszott 2023-ra.

Mivel nehéz összeegyeztetni az időpontot, hogy mindenkinek megfeleljen, az eredeti létszámhoz képest az elbíráló zsűri létszáma is megcsappant, végül 5 fő zsűrizett:

Zsűri

9 féle Sambucát kóstoltunk, különböző típusút, különféle árkategóriában. A pontozás 1-5-ig zajlott, 5 pont a legjobb, 1 pont pedig a legrosszabb értékelés.

A felhozatal, kóstolási sorrendben:

Voltak hullámvölgyek, voltak nagyon egyhangú és durván eltérő pontozások, meglepődött arcok a ranglista és az árarány összehasonlítása után, ám a győztes kiléte mindenkinél egyértelmű volt. Felszállt a fehér füst Velencén és a szakmai zsűri egyhangú pontozása és döntése alapján a győztes nem más mint a Vaccari Sambuca lett.

Az első lett az első.

Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a Vaccarit a fent felsorolt Sambuca márkák közül.

Amennyiben a fent felsorolt márkákon kívül ismertek olyan Sambucat amit mindenképp ajánlanátok illetve Romániában és Magyarországon beszerezhetőek, várjuk kommentbe a fotókat a címkéről/üvegről.

A tervek szerint márciusban következik a második forduló, addig ha sikerül új típusokat beszerezni, mindenképp versenybe szállnak.

A végére jöjjön egy timelaps videó az eseményről:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük