Minden más lett.

Minden más lett.

Abszolúte pozitív értelemben. Nyilván a komfort zónánk és az eddigi órarendünk teljesen felborult, de ez csak pszichológiai, mentális állapot elsősorban. 

Mondanom sem kell, kedden mikor haza hoztam Katát és Krisztiánt a kórházból, mivel amúgy sem vagyok egy „fázós” típus és ugye a klíma is megváltozott, 4 pólót cseréltem a nap folyamán. Az új dolgok, első körben mini pánikot okoznak. Nem a megszokott rutint követjük, emiatt védtelennek és elesettnek érezhetjük magunkat.

De természetesen ez csak egy apró, múló állapot, amit az elméd kivetít a testedre, de tudat alatt és ösztönösen jönnek az anyai, apai ösztönök. Gyönyörű, türelmes babánk van. Türelmes velünk szemben.

Szoktuk is mondani, pelenkázásnál meg öltöztetéskor, hogy ne haragudjon ránk, hogy ilyen esetlenek vagyunk, még bele kell jöjjünk. Nem úgy tűnik mint aki haragszik. 

Egy csoda.

Az a nézés, a nevetés, azok a szemek és az a különleges illat. Mint a legfinomabb parfüm.

Tökéletes.

Rengeteg olyan dolog tűnik most értelmetlennek, amivel eddig foglalkoztam, bosszantott vagy zavart. Most csak mosolygok s legyintek, mert mindent megoldunk együtt.

Most nyár végéig „szabadságot” vettem ki, de természetesen vannak nyitva maradt projektek, mint a Relevit Kft számára írt reklám dal, No Cable Acoustic – Éva és Ádám feat. Mr.Siid, Veres Lóránd, Bogi videóklip és egy Mr.Siid, Holczy, RikGyalog, DJ Androméda – Ami sok az sok dalocska.

Emellet, RadoszANagy masztereli a lemezt, íródik a könyv, pelenkázok, mosok, takarítok, tápot keverek 😀

Ha feliratkoztál email-ben a hírlevélre, kapsz értesítést az új megjelenésekről, ha pedig nem, folyamatosan kövesd az oldalon az infókat.

Peace.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük