Ide is, oda is hívnak. De én mégsem megyek.

Ide is, oda is hívnak. De én mégsem megyek.

Több oka is van ennek. Mindjárt fel is sorolom a legfontosabbakat, legalábbis szerintem.

  1. Etikai, morális okok. Ha 2020 előtt ajánlottak volna fel egy olyan lehetőséget, hogy összehozhatunk egy jó kis rap bulit, neves magyarországi előadókkal, kedvencekkel és még pénzt is keresünk ezáltal úgy, hogy az a rendszer pénze, valószínűleg, a megfelelő tudás hiányában illetve mivel akkor szinte kizárólag csak ösztönösen éltem, nem foglalkoztam volna ezzel a ténnyel, mivel nem gondoltam volna bele, az ok-okozati részébe. Ez most 2024-ben már másképp működik, el is utasítottam ezen megkeresést.
  2. Prioritások. Ha ezelőtt pár évvel kerestek volna fel Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című TV műsor kapcsán, valószínűleg kapva kaptam volna az alkalmon, hogy megmutathassam magam a nagyvilág előtt. Ma, látván és tudván, hogy milyen időszakon megyünk keresztül és milyen kihívások és feladatok várnak ránk az elkövetkező 5-6 évben, nem ez a prioritás. A projektek amiken dolgozunk sokkal fontosabbak bármelyik EGÓ etető siker műsornál. Hamarosan majd a nagy többség is megérti a miértjét.
  3. Nem hiszek abban, hogy helyi szinten szükség van a politikára, ezért sem csatlakoztam soha egyetlen párthoz sem. Pedig hívtak, megpróbáltak becserkészni régebben is és a közelmúltban egyaránt. Én abban hiszek, hogy helyileg csakis független, civil(Nem álcivil, politikai szervezet mögé bújva) szakmai csoportosulás lehet a megfelelő út. Ki pártot képvisel, nem a város, közösség érdekeit képviseli. Ja és a másik, egyetlen egy párt sem képviselhet egy nemzetet sem.

Csak, hogy tiszta legyen. Nem minden a pénz, sem a siker. Amint ezt megértitek, jön a pénz és a siker.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük